Een A-record wijzigen

Bewerk een A-record in je DNS in je GoDaddy-account. Wanneer je A-records bewerkt kan het gebeuren dat je website of e-mailservice tijdelijk wordt onderbroken.

Je kunt verderop op de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer op de pagina DNS-beheer het dns potloodpictogram bewerken potloodpictogram naast de A-record die je wilt bewerken.

Opmerking: zie je geen potloodpictogram? Bekijk deze instellingen of producten:
    • Heb je Zichtbaarheid voor zoekmachines? Neem contact op met de klantenservice
    • Is Domein doorsturen ingeschakeld?
    • Is het domein gekoppeld aan een site van een derde partij (bijv. Squarespace of LinkedIn)? Ga naar die website om te ontkoppelen.
    • Is er in Webbeveiliging een firewall ingeschakeld? Je IP-adres bewerken

5. Bewerk de gegevens voor je A-record:
    • Host: voer de hostnaam in waaraan de A-record is gekoppeld. Typ @ om rechtstreeks naar je domeinnaam te verwijzen.
    • Verwijst naar: het IP-adres dat je instelt als de bestemming voor de host.
    • TTL: hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard in gesteld op 1 uur.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Laat me zien hoe dit moet

een cname-record bewerken