Een aanmeldingsformulier delen

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Hoewel de optie om je e -mailaanmeldingsformulier op je website in te sluiten altijd aanwezig is, zijn er andere manieren beschikbaar om je e -mailaanmeldingsformulier te delen!

Om een registratieformulier met een link te delen:

1. Klik in het gedeelte Registratieformulieren op de knop Delen
  2. Deel webformulierknop
  3. Kopieer en plak de link die wordt weergegeven.

Een registratieformulier delen op sociale sites:

1. Klik in het gedeelte Registratieformulieren op Bewerken.
  2. Knop Bewerken
  3. Selecteer de sociale site uit de opties die onder het formulier worden weergegeven.
  4. Klik op de actieknop op de overlay van het sociale platform die op het scherm wordt weergegeven. Als je bijvoorbeeld op Vind ik leuk voor Facebook hebt geklikt, klik je op de nieuwe Vind ik leuk -knop die op de overlay wordt weergegeven.