Een afbeelding corrigeren die naar zichzelf linkt in WordPress

Als WordPress onjuist is geconfigureerd, kan het zijn dat je afbeeldingen op je pagina worden weergegeven of dat er een koppeling naar de afbeelding zelf wordt geplaatst. Dit kan een slechte gebruikerservaring veroorzaken als de gebruiker op de afbeelding klikt en de pagina verlaat of als een zoekmachine naar de afbeelding linkt in plaats van naar je bericht. Je kunt deze stappen gebruiken om dit probleem op te lossen.

1. Klik op Pagina's of Berichten, afhankelijk van wat je wilt bewerken.
  2. Klik op Bewerken onder de titel van de pagina of het bericht.
  3. Klik op de afbeelding in het tekstvak.
  4. Klik op de knop Bewerken om de afbeelding te bewerken.
  5. Klik op het vervolgkeuzemenu voor Koppelen aan en selecteer Geen .
  6. Klik op de knop Bijwerken om je wijzigingen aan de afbeelding op te slaan.
  7. Klik op de knop Bijwerken om je wijzigingen op de pagina of post te publiceren.
  8. Controleer je pagina of post om te controleren of de dubbele uitgelichte afbeelding is verwijderd.

Meer informatie: