Een audiospeler toevoegen

Als je een Zakelijk of Zakelijk Plus Website Builder-abonnement hebt, kun je een audiospeler aan je website toevoegen en zelfs je eigen muziek uploaden. De audiowidget biedt alleen ondersteuning voor MP3-bestanden. Afzonderlijke bestanden mogen niet groter zijn dan 30 MB.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Gebruik slepen en neerzetten om de audiospeler op de pagina te plaatsen, klik in het audiovak en klik vervolgens op Instellingen.
  3. Muziek toevoegen:
    • Klik op Afspeellijst beheren.
    • Klik op Audio toevoegen.
    • Blader naar het bestand op je lokale vaste schijf of plaats dit met slepen en neerzetten op het scherm.
    • Klik op Opslaan.
  4. Selecteer onder Opties of je afspeellijst moet worden weergegeven in de audiospeler, of de afspeellijst telkens opnieuw moet worden afgespeeld, of je je nummers in een willekeurige volgorde wilt afspelen en of het afspelen automatisch moet worden gestart.
  5. Een albumillustratie of een afbeelding toevoegen
    • Klik op Afbeelding toevoegen.
    • Selecteer of je een foto op je computer, een gratis afbeelding of een afbeelding op Facebook® of Instagram® wilt gebruiken.
    • Bladeren naar de afbeelding of maak verbinding met de afbeeldingslocatie.
    • Klik op Invoegen.
  6. Optioneel: Ga naar het tabblad Geavanceerd om effecten voor je audiospeler toe te voegen of te wijzigen, waaronder de achtergrondkleur, de rand, schaduw, afgeronde hoeken, transparantie en marges. Je kunt dit tabblad ook gebruiken als je de grootte van het vak wilt wijzigen.
  7. Optioneel: Ga naar Audio toevoegen, Afspeellijsten beheren, Instellingen om de schrijver en titel van het nummer te wijzigen.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Klik op Publiceren om je site online bij te werken.

OPMERKING: Uploads zijn beperkt tot 10 GB voor Zakelijk-abonnementen en 50 GB voor Zakelijk Plus-abonnementen. De audiowidget biedt alleen ondersteuning voor MP3-bestanden.