Een back-up van mijn Generation 4-server maken

We maken automatisch een back-up voor je. Als je dat wilt, kun je op ieder gewenst moment een back-up maken. Als je handmatig een back-upbestand maakt, wordt het vorige handmatige back-upbestand overschreven.

Opmerking: voor de meest nauwkeurige back-up, raden we je eerst aan de server uit te schakelen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de server waarvan je een back-up wilt maken op Beheren.
  4. Klik naast WHM starten op het pictogram met drie stippen en selecteer Server stoppen.
    klik op het pictogram met drie punten
  5. Klik onder Back-ups naast Server back-ups op Beheren.
    klik op beheren om mijn back-upbestanden weer te geven
  6. Klik op Op aanvraag en dan op Maken.
  7. Voer een Back-upnaam in voor het bestand. De bestandsnaam moet 5 tot 16 tekens lang zijn en mag alleen letters, cijfers, koppeltekens en onderstrepingstekens bevatten.
  8. Klik op Nu een back-up maken. We maken een back-upbestand aan. Wanneer dit bestand gereed is, verschijnt de naam van het nieuwe back-upbestand in de sectie Op aanvraag.