Een betalingsmethode toevoegen voor je Website Builder-webwinkel

Zorg dat je wordt uitbetaald via veilige transacties die jij en je klanten kunnen vertrouwen. Kies uit één of meer betalingsmethoden in GoDaddy Payments, zoals PayPal, Square of Stripe, voor je webwinkel (E-commerce-abonnement).

Dit staat los van het toevoegen van een PayPal-knop (alle abonnementen) of het accepteren van betalingen voor online afspraken (Premium-abonnement) of offline opties voor betalen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Ga op je Dashboard naar Instellingen. Onder Winkel selecteer je Betalingen.
  4. Selecteer Koppelen naast de betaalmethode die je wilt toevoegen en volg de aanwijzingen. Elke betalingsmethode stelt je in staat om je aan te melden bij een bestaand account of een nieuw account te maken. Herhaal deze stap voor elke betaalmethode die je wilt toevoegen.

Opmerking: Hier staan enkele tips voor het kiezen van een betalingsmethode:

GoDaddy Payments is op dit moment alleen mogelijk binnen de Verenigde Staten, maar zal binnenkort ook in andere landen beschikbaar worden. Meer informatie over GoDaddy Payments.
    • Om gebruik te kunnen maken van de PayPal Express Checkout-functie moet je een PayPal Business-account hebben. Persoonlijke PayPal-rekeningen accepteren alleen betalingen van andere PayPal-gebruikers.
    Square is alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.

5. (Optioneel) Als je de Apple Pay-knop wilt weergeven voor je Stripe-account, ga je naar je gepubliceerde winkel op een apparaat waarop Apple Pay is ingeschakeld en open je je productpagina. Deze pagina wordt weergegeven, zoals de klanten deze te zien krijgen. De Apple Pay-knop wordt ook weergegeven op de kassapagina.
    Apple Pay-knop bij de kassa