Een Blog of RSS-feed toevoegen

Je kunt RSS-feeds weergegeven waarmee je je kunt abonneren op websites, zoals nieuwssites en blogs. De inhoud van deze websites wordt vervolgens op je site weergegeven. Wanneer feeds van deze websites worden bijgewerkt, wordt deze bijgewerkte informatie bij je bezoekers weergegeven.

Als je je blog wilt weergeven in Website Builder, moet je je blog op internet publiceren via je blogservice.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Gebruik slepen en neerzetten om de Blog/RSS (blog-/RSS-widget) op je pagina te plaatsen.
  4. Klik in de blog-/RSS-feed en klik vervolgens op Instellingen.
  5. Voer de URL in voor de RSS-feed.

Er is een voorbeeld van een RSS-feed ingevuld. In plaats daarvan moet je een geldige URL voor je RSS-feed invoeren omdat er anders een fout wordt weergegeven.

6. Vul de volgende velden in:
    • Aantal vermeldingen — verplaats de balk om te selecteren hoeveel geplaatste berichten je op je site wilt weergeven.
    • Opties — selecteer of je afbeeldingen en/of categorieën wilt weergeven. (Categorieën zijn alleen beschikbaar voor tumblr® en Blogger®.)
    • Layout — selecteer hoe je geplaatste berichten op je site wilt weergeven.
  7. Optioneel: Ga naar het tabblad Geavanceerd om effecten voor je blog-/RSS-feed toe te voegen of te wijzigen, waaronder de achtergrondkleur, de rand, schaduw, afgeronde hoeken, transparantie en marges. Je kunt dit tabblad ook gebruiken als je de grootte van het vak wilt wijzigen.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Klik op Publiceren om je site online bij te werken.