Een blog op mijn website hosten

By adding a blog to your website, you can quickly post new content to engage visitors. Daily tips, eye-catching photos, tasty recipes, or industry insights — blog items don't need to be long. Frequency counts more than perfection: The point is to make your site stand out in the digital crowd. (The blog feature supports only English.)

Opmerking: als je alleen een koppeling wilt maken naar een blog van een andere site, raadpleeg

.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op de groene plus om een sectie aan je pagina toe te voegen.
    Klik op de groene plusknop
  4. Klik op het paneel Blog.
    klik op blog
  5. Klik op de lay-out die je wilt gebruiken.
    lay-out kiezen
  6. Klik nadat er kort een bevestiging verschijnt, op Mijn blog om je bloginstellingen naar wens aan te passen.
  7. Selecteer Mijn New Website Builder-blog en wijzig de Sectietitel als je dat wilt. In sommige lay-outs kun je een sectie-inleiding toevoegen.
    instellingen wijzigen

Opmerking: Klik op de pijl Change Layout (Lay-out wijzigen) als je een andere optie wilt kiezen.

8. Wanneer je klaar ben, klik je op Manage blog (Blog beheren) om te beginnen met het publiceren van blogposts.
    klik op manage blog (blog beheren)