Een code -ondertekenend certificaat importeren in Firefox

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

U kunt certificaten voor het ondertekenen van programmacode in Firefox importeren.

Een certificaat importeren in Firefox op een pc

1. Klik in het menu Extra op Opties .
  2. Klik op Certificaten en klik vervolgens op Certificaten weergeven en klik vervolgens op Importeren .
  3. Navigeer naar je SPC -bestand en klik op OK . Negeer eventuele waarschuwingen.

Je certificaat is nu zichtbaar in de Mozilla Firefox Certificate Manager.

Een certificaat importeren in Firefox op een Mac

1. Selecteer in het Firefox -menu Voorkeuren .
  2. Ga naar het tabblad Certificaten.
  3. Klik op Certificaten weergeven .
  4. Klik op Importeren ...
  5. Navigeer naar je SPC -bestand en klik op OK . Negeer eventuele waarschuwingen.

Je certificaat is nu zichtbaar in de Mozilla Firefox Certificate Manager.