SSL-certificaten Help

Een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag) voor mijn cPanel-hosting genereren.

Je kunt een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren in het cPanel-account nadat je domein naar het hostingproduct verwijst.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het accountDashboard op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel-startpagina in de sectie Beveiliging op SSL/TLS.
  5. Onder Certificaatondertekeningsaanvragen (CSR) klik je op SSL-certificaatondertekeningsaanvragen genereren, bekijken of verwijderen.
  6. Vul de velden in de sectie Een nieuwe certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren in.
  7. VeldBeschrijving
    SleutelGedetailleerde beschrijving.
    DomeinenDe FQ-domeinnaam, of URL, die je wilt vastleggen.
    Opmerking: Als je een Wildcard-certificaat aanvraagt, voeg je een sterretje (*) toe aan de linkerkant van de algemene benaming waar je de wildcard wilt hebben, bijvoorbeeld *.coolexample.com.
    PlaatsnaamNaam van de staat of provincie waar je organisatie geregistreerd/gevestigd is. Je mag deze niet afkorten.
    ProvincieNaam van de provincie waar je organisatie zich bevindt. Je mag deze niet afkorten.
    LandDe landcode van twee letters van de International Organization for Standardization (ISO) van het land waarin je organisatie juridisch is geregistreerd.
    BedrijfDe wettelijk geregistreerde naam voor je bedrijf. Als je een individu registreert voer je de naam van de aanvrager van het certificaat in.
  8. Klik onderaan het formulier op de knop Genereren.

Op de nieuwe pagina wordt je CSR weergegeven in de sectie Versleutelde certificaatondertekeningsaanvraag. Je moet een kopie maken van de CSR om een SSL-certificaat aan te vragen.

Volgende stap

Nadat je een CSR heb aangemaakt, moet je een Standaard, Deluxe of Uitgebreid validatiecertificaat aanvragen.

Meer informatie

• Fouten oplossen met je CSRFouten oplossen met je CSR
  • Annuleer mijn lopende SSL -certificaataanvraag

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.