Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een CSV -bestand ophalen uit Excel of Numbers

Het verkrijgen van een CSV -bestand van een Excel -spreadsheet is eenvoudig! Begin gewoon met het openen van je document in Excel of Numbers. Ga naar je menu Bestand linksboven op de pagina, kies Opslaan als ... en kies vervolgens de optie die een .csv -extensie aan het bestand wijzigt. Het zal waarschijnlijk ook iets vermelden in de trant van Comma Separated Values . Dat geeft je een CSV -bestand dat eenvoudig kan worden geïmporteerd in je GoDaddy Email Marketing Abonnees -gedeelte.