Een digitale cadeaubon toevoegen

Stel een cadeaubonlink in en sluit deze in op je website, zodat bezoekers van je site digitale cadeaubonnen kunnen kopen. Cadeaubonnen kunnen je omzet verhogen, klanten betrekken en nieuwe klanten aantrekken. Het instellen en verkopen van online cadeaubonnen is gratis (hoewel je nog steeds verwerkingskosten moet betalen voor creditcardbetalingen).

Vereist: Stel voordat je begint je Gift Up!-account, een Square-account of een andere betalingsverwerker in. Meer informatie over hoe klanten hun cadeaubonnen kunnen in wisselen in je webwinkel en persoonlijk, vind je in de sectie Meer informatie hieronder.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Voeg een sectie toe, zoek een Cadeaubon en selecteer Toevoegen.
  5. Selecteer Instellingen cadeaubon in het menu voor cadeaubonnen.
    Selecteer Instellingen cadeaubon in het menu
  6. Ga in een nieuw tabblad of venster naar je Gift Up!-account of Square-account en meld je aan.
    • Gift Up!: Nadat je je cadeaubon hebt gemaakt, ga je naar Instellingen en selecteer jeJe kassacode/link ophalen. Selecteer vervolgens naast je link de optie Kopiëren.
      Waar kun je je digitale cadeaubon-URL vinden in Gift Up!
    • Square: Selecteer Cadeaubonnen in het linkermenu en volg de aanwijzingen. Controleer via je Square-dashboard of Online e-cadeaubonnen verkopen is ingeschakeld. Kopieer de digitale cadeaubon-URL vanuit het Square-dashboard. Als je ergens tegenaan loopt, lees dan het Help-artikel van Square (of bekijk hun video, of stel dit in via je app) en de veelgestelde vragen van Square.
      Waar kun je je digitale cadeaubon-URL in Square vinden
  7. Als je weer op je Website Builder-site bent, plak je de URL die je hebt gekopieerd in het veld Cadeaubon-URL.
  8. Bewerk de overige sectie-instellingen en vergeet niet om je site te publiceren zodat je wijzigingen zichtbaar worden.