Een domein toevoegen aan een vooraf ingesteld profiel

Nadat je een vooraf ingesteld profiel hebt gemaakt, kun je er domeinnamen aan toewijzen. Om je domeininstellingen consistent en georganiseerd te houden, wordt ieder toegewezen domein bijgewerkt met de instellingen van het geselecteerde vooraf ingestelde profiel.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer het vakje naast de domeinen die je aan een profiel wilt toewijzen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer Instellingen en daarna Domeinprofiel toewijzen.

Opmerking: Domeinen kunnen maar aan één vooraf ingesteld profiel tegelijkertijd worden toegewezen.

domeinprofiel toewijzen
  4. Kies het profiel waaraan je de geselecteerde domeinen wilt toewijzen.
  5. Selecteer Toepassen om je wijzigingen op te slaan.

Zodra de domeinen aan het profiel zijn toegevoegd, zie je een bevestiging dat het is gelukt. Als er een fout is opgetreden, kun je de status bekijken.

Meer informatie

• Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.