Naar hoofdinhoud gaan

Domeinen Help

Een domein van een vooraf ingesteld profiel verwijderen

Je kunt een domeinnaam van een vooraf ingesteld profiel verwijderen zonder het profiel te verwijderen. Wanneer je een domein van een profiel verwijdert, krijgt het geen updates meer. Je moet dus meteen domeinwijzigingen doorvoeren.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Bekijk de domeinen die zijn toegewezen aan een vooraf ingesteld profiel in de kolom Domeinprofiel .

    Opmerking: Geen kolom Domeinprofiel gevonden? Dan moet je mogelijk de weergave van je kolommen aanpassen.

  3. Selecteer het vakje naast de domeinen die je van het profiel wilt verwijderen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren.
  4. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Instellingen en vervolgens Verwijderen uit domeinprofiel.
    domeinprofiel verwijderen

Zodra de domeinen van het profiel verwijderd zijn, zie je een bevestiging dat het is gelukt.

Verwante stappen

Meer informatie

  • Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.