Office 365 van GoDaddy Help

Een e-mail doorsturen naar een ander adres

Je kunt binnenkomende Office 365 e-mail doorsturen naar alle andere e-mailadressen. Dit betekent dat e-mails die binnenkomen op jouw Office 365-inbox automatisch worden verzonden naar een ander e-mailadres.

1. Log in op jouw Microsoft Office 365-portal. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. In de hoek rechtsboven, klik je op Klik op instellingen(Instellingen).
  3. Scrol door het paneel instellingen naar beneden naar jouw app-instellingen en klik op E-mail.
    Klik op e-mail
  4. Op het linkerpaneel, vind je Accounts. Als het is verkleind, klik om te vergroten. Selecteer Doorsturen.
    Selecteer Doorsturen bij Accounts.
    Verplicht: Als je Doorsturenniet ziet bij de optie onder Accounts, ondersteunt jouw account misschien niet het doorsturen van e-mails. Neem contact op met je e-mail-beheerder.
  5. Selecteer Doorsturen starten.
    Selecteer Doorsturen starten
  6. Bij Stuur mijn e-mail door naar voer je het e-mailadres in waarnaar je wilt dat Office 365 e-mail de e-mails verzendt.
  7. Controleer het veld Bewaar een kopie van doorgestuurde berichten om een kopie van je binnenkomende e-mail in je Office 365 inbox te bewaren.
    Waarschuwing: Als je dit veld niet controleert nadat de e-mail is doorgestuurd, zal de e-mail verwijderd worden uit je Office 365-account.
  8. Klik bovenin het scherm op Klik op Opslaan.Opslaan