Een e -mail intrekken in Outlook voor Windows

Gebruik het terugroepen van berichten om een e -mail in te trekken die je al hebt verzonden vanuit de postvakken van mensen die deze nog niet hebben geopend. Je kunt de ingetrokken e -mail ook vervangen door een vervangend bericht. Je kunt bijvoorbeeld een bericht intrekken om een bijlage toe te voegen en vervolgens een vervangend bericht sturen met de bijlage.

Opmerking: je kunt alleen verzonden berichten intrekken als jij en de ontvanger deel uitmaken van dezelfde Microsoft 365 -organisatie.
  1. Open Outlook .
  2. Selecteer aan de linkerkant Verzonden items .
  3. Dubbelklik op een bericht dat u wilt intrekken.
  4. Bepaal of je het klassieke lint of het vereenvoudigde lint hebt.
    • Als je het klassieke lint hebt: Selecteer op het tabblad Bericht Acties en vervolgens Dit bericht intrekken .
      klassiek lint met acties en herinner dit bericht gemarkeerd
    • Als je het vereenvoudigde lint hebt: Selecteer onder het tabblad Berichtmenupictogram met drie stippen Meer opdrachten , vervolgens Acties en vervolgens Dit bericht intrekken .
      vereenvoudigd lint met terugroepen van dit bericht gemarkeerd
  5. Selecteer Ongelezen exemplaren van dit bericht verwijderen of Ongelezen exemplaren verwijderen en vervangen door een nieuw bericht .
    Herinner dit modale bericht
  6. Als je op de hoogte wilt worden gesteld of het terugroepen van het bericht is gelukt, moet je ervoor zorgen dat het selectievakje naast Vertel me of het intrekken is geslaagd of mislukt voor elke geadresseerde is geselecteerd.
  7. Selecteer OK .
  8. Als je in stap 6 Ongelezen exemplaren verwijderen en vervangen door een nieuw bericht hebt geselecteerd, stel je het bericht op en selecteer je vervolgens Verzenden .

Het slagen of mislukken van het intrekken van het bericht hangt af van het feit of het bericht is gelezen en van de individuele ontvangersinstellingen in Outlook. Zie mogelijke scenario's van Microsoft onder "Een terugroepactie controleren".