Een formulier voor wijziging van account/e-mailupdate indienen

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account en de informatie die onze klantondersteuning nodig heeft om je te helpen niet kunt verifiëren, kun je een formulier voor wijziging van account/e-mailupdate indienen om een update aan te vragen. Naast het formulier hebben we ook nodig:

• Foto-ID — Een door de overheid afgegeven identificatiebewijs met foto, zoals een rijbewijs, militaire ID of paspoort (je handtekening moet erop staan).
  • Bedrijfs-ID — Als het domein is geregistreerd voor een bedrijf, hebben we ook geldige bedrijfsidentificatiegegevens nodig, zoals:
    • Zakelijke licentie
    • Belastingcertificaat
    • "Doing Business As"-documentatie
    • Documentatie met fictieve naam
    • IRS 501(C)3 "Determined Letter"
    • Een door de overheid afgegeven certificaat belastingvrijstelling dat de non-profitstatus bewijst
    • EIN/TIN-verificatiebrief (IRS Letter 147C)

Opmerking: Bekijk het volgende artikel als je toegang hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account, maar je je niet kunt aanmelden: Het wachtwoord voor GoDaddy opnieuw instellen.

1. Ga naar changeupdate.com en klik op Aan de slag.
  2. Voer de naam in van het domein dat je wilt gebruiken (zet geen www voor de domeinnaam wanneer je deze invoert) en klik op Volgende.
  3. Voer je contactgegevens in en klik op Volgende.
  4. Als je je foto of zakelijke ID wilt uploaden, selecteer je Nu bestanden uploaden, klik je op Bladeren, selecteer je de juiste bestanden en klik je vervolgens op Openen.
  5. Voer de toegangscode in en klik daarna op Aanvraag indienen.

We nemen binnen drie dagen nadat we je foto-ID en/of bedrijfs-ID hebben ontvangen contact met je op met meer informatie.

Opmerking: Als je geen domeinnaam hebt en hulp nodig hebt om toegang te krijgen tot je account, neem dan contact op met ons 24/7 klantenserviceteam voor assistentie.