Een foto naar een webpagina koppelen

Foto's in de secties Content of Over van je website kunnen gelinkt worden naar iedere pagina op je website of op een andere website.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op een foto in de secties Over of Content in je website.
    Klik op te linken foto
  4. Vlakbij de onderkant van het venster Content klik je op het menu Link en selecteer je een pagina op je website — of eentje op een Andere website.
    Een pagina selecteren
  5. Als je een Andere website kiest, voer je de website in het veld Website URL in.
    Webadres invoeren
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  7. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).