Naar hoofdinhoud gaan

Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een gebruikersaccount van een werknemer toevoegen of verwijderen

Naarmate je bedrijf groeit, kan het zijn dat je nieuwe medewerkers bij je team krijgt, of medewerkers die niet meer bij je werken. Hier zijn enkele tips om e -mailgebruikers toe te voegen of ze te verwijderen als dat nodig is.

Nieuwe medewerkers

Hoe spannend — er komt iemand bij je team! Laten we hun e -mailadres instellen zodat ze aan de slag kunnen.

  1. Maak eerst een gebruikersaccount voor de nieuwe werknemer. Je hebt de mogelijkheid om een wachtwoord in te voeren of het account met een tijdelijk wachtwoord te maken.
  2. Geef de werknemer zijn of haar nieuwe e-mailadres en wachtwoord zodat deze zich kan aanmelden. Dit zijn de aanmeldpagina's voor Office Online of Outlook op het web . Als hun account is ingesteld met een tijdelijk wachtwoord, volgen hier de stappen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  3. Om verbonden te blijven, kan de werknemer e -mail instellen op zijn of haar apparaten .
  4. Als je nieuwe gebruiker een Business Professional- of Premium Security -abonnement heeft, kunnen ze Office -apps installeren . Ze kunnen zich ook aanmelden bij OneDrive en SharePoint .

Voormalige werknemers

Wanneer een werknemer je bedrijf verlaat, is het belangrijk om zijn gebruikersaccount te verwijderen, zodat deze geen toegang heeft tot je beveiligde informatie.

  1. Om te voorkomen dat de werknemer toegang krijgt tot zijn e -mailaccount, moet je het wachtwoord opnieuw instellen en uitloggen op alle apparaten .
  2. Maak een back -upbestand (.pst of .ost) om de e -mailgegevens van de werknemer op te slaan.
  3. Verwijder het gebruikersaccount . Als je de e -mail van de werknemer niet hoeft te openen, kun je het account gewoon verwijderen zonder een back -upbestand te maken.
  4. Maak het e -mailadres opnieuw als een gedeeld postvak, zodat berichten die naar de voormalige werknemer zijn verzonden, worden ontvangen door uw voorkeursgebruikers. Als je e -mailgegevens hebt opgeslagen, kun je ook het back -upbestand (.pst of .ost) importeren. naar het gedeelde postvak.

Meer informatie

  • Sluit Outlook en start het opnieuw op om het gedeelde postvak te openen. Je zou de mailbox in je mappen moeten zien. Als je dat niet doet, volg dan deze stappen om toegang te krijgen tot een gedeeld postvak .