Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een hardwarebeveiligingssleutel toe voor authenticatie in twee stappen

Stel voor de best mogelijke accountbeveiliging een hardwarebeveiligingssleutel in voor tweestapsverificatie (2SV). We ondersteunen USB- of Bluetooth-compatibele sleutels die voldoen aan de FIDO U2F-standaard, zoals veel YubiKeys of Google Titan.

Opmerking: als je een beveiligingssleutel gebruikt, heb je een back -upmethode nodig onze GoDaddy -gidsen kan je identiteit verifiëren. We leiden je door de stappen voor het instellen van een verificatie -app, aangezien deze veiliger is dan sms -berichten.

1. Ga naar je GoDaddy Inloggen & PIN -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer onder 2-stapsverificatie Verificatie toevoegen .
  3. Selecteer Beveiligingssleutel en selecteer vervolgens Volgende . Houd je beveiligingssleutel bij de hand, maar sluit deze nog niet aan.
    selecteer beveiligingssleutel
  4. Selecteer Volgende en volg de instructies op het scherm. Zodra we je sleutel hebben geverifieerd, zie je een bericht met succes.
  5. Selecteer Back -up toevoegen.
  6. Selecteer Authenticator -app en selecteer vervolgens Volgende .
  7. Volg de instructies om een app op je telefoon te installeren en scan de streepjescode. Selecteer Volgende .
  8. Voer de 6-cijferige code en authenticatienaam in . Selecteer Volgende . Zodra we je authenticator -app hebben geverifieerd, zie je een succesbericht.

Meer informatie

Opmerking voor gidsen:

Alle 2SV -probleemoplossing is binnen.