SSL-certificaten Help

Een ondertekeningsaanvraag voor een certificaat genereren - NGINX

Voordat je je SSL kunt aanvragen, moet je een ondertekeningsaanvraag voor een certificaat (CSR) genereren van je server. Wanneer je klaar bent met het genereren van je CSR, knip/kopieer en plak je het in het CSR-veld op de SSL-certificaataanvraagpagina.

Een ondertekeningsaanvraag voor een certificaat genereren voor Nginx

1. Log in op de terminal van uw server (SSH).
  2. Typ bij de prompt de volgende opdracht:
    openssl req -new -newkey rsa:2048 -nodes -keyout uwdomein.key -out uwdomein.csr

Vervang uwdomein door de domeinnaam die u beveiligt. Als uw domeinnaam goedvoorbeeld.com is, typt u goedvoorbeeld.key en goedvoorbeeld.csr.

3. Vul de gevraagde informatie in:
    • Algemene naam: De FQ-domeinnaam, of URL, die je wilt beveiligen.
      Als je een Wildcard-certificaat aanvraagt, voeg je een sterretje (*) toe aan de linkerkant van de algemene benaming waar je de wildcard wilt hebben, bijvoorbeeld *.coolvoorbeeld.com.
    • Organisatie: De juridische naam van uw bedrijf. Als u zich als individu inschrijft, vult u de naam van de certificaataanvrager in.
    • Organisatie-eenheid: Voer indien van toepassing de DBA-naam in (doing business as, handelend in naam van).
    • Plaats: Naam van de stad of provincie waar uw organisatie is geregistreerd. Niet afkorten.
    • Staat of provincie: Naam van de staat of provincie waar uw organisatie zich bevindt. Niet afkorten.
    • Land: De landcode van twee letters van de International Organization for Standardization (ISO) van het land waar uw organisatie juridisch is geregistreerd.

Als u geen wachtwoord voor deze SSL wilt invoeren, laat het Passphrase-veld dan leeg. Houd er rekening mee dat er extra risico's kunnen zijn.

4. Open de CSR in een teksteditor en kopieer alle tekst.
  5. Plak de volledige CSR in het inschrijvingsformulier voor SSL in uw account.