Websites + Marketing Help

Een pagina toevoegen aan mijn site

Your site can have up to 50 pages, and within each page you can add up to 20 sections. If you have a page you like, duplicate the entire page. Once you add a page, you might need to reorder your pages.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Een nieuwe pagina toevoegen
    • Selecteer in een browser Plusteken om een nieuwe pagina toe te voegen Pagina toevoegen via het menu Sitenavigatie.
      Schermafdruk van de balk voor sitenavigatie
    • Selecteer Pagina's en dan Toevoegen in de mobiele app.
  5. Selecteer wat je wilt toevoegen: een nieuwe pagina, een link naar een externe website of een vervolgkeuzemenu (een menu-item waarmee je soortgelijke pagina's verzamelt).
  6. Schrijf je paginatitel. Houd je navigatiebalk simpel, met korte paginanamen die duidelijk aangeven wat ze bevatten.
  7. Selecteer de gewenste schuifknoppen. Je nieuwe pagina kan worden toegevoegd aan de kop- en de voettekst als je wilt (of aan geen van beide om je pagina te 'verbergen').
    • Bij Weergeven in navigatie staat de pagina in de bovenste navigatie. Als je pagina niet worden weergegeven in de navigatie (kop- of voettekst), kun je nog steeds een link ernaar toevoegen vanaf andere pagina's of mensen de rechtstreekse link sturen.
    • Voettekst toont een link naar de pagina aan de onderkant van elke pagina.
    • Privépagina's zijn normale pagina's die alleen zichtbaar zijn voor leden. Alle pagina's kunnen privé zijn, behalve je startpagina. Lees meer over het beheren van privépagina's.
  8. Selecteer Pagina maken wanneer je klaar bent.
  9. Omdat de nieuwe pagina geen content bevat, selecteer je Sectie toevoegen en begin je met het toevoegen van content aan je nieuwe pagina.
  10. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer info