Een pagina toevoegen aan mijn website

Je kunt kiezen tussen het maken van een website met één pagina of een website met meerdere pagina's. Op sites met één pagina kunnen tot 10 secties worden weergegeven, hoewel het handiger is als je minder secties hebt. Bezoekers kunnen dan alles zien door kort te scrollen.

Als je behoeften complexer zijn, kun je een site met meerdere pagina's maken (tot 50 pagina‘s). De navigatiebalk voor meerdere sites kan links weergeven naar alle pagina's, zodat bezoekers meteen naar de gewenste pagina kunnen gaan.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het venster Pagina's rechtsboven en klik op Toevoegen.
    Klik op Toevoegen in het venster Pagina’s en navigatie
  4. Nieuwe pagina wordt automatisch geselecteerd, dus voer een Paginatitel in, klik op Weergeven op navigatiebalk als je dit wilt, en klik op Pagina aanmaken onderaan de sectie.
    Voer naam in, klik op Pagina aanmaken

Opmerking: houd je navigatiebalk simpel, met korte paginanamen die duidelijk aangeven wat ze bevatten.

5. De nieuwe pagina bevat geen inhoud, dus klik op Sectie toevoegen en raadpleeg Een sectie toevoegen als je wilt beginnen met het toevoegen van inhoud aan je nieuwe pagina.
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  7. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Volgende stap

Meer info