Webbouwer Help

Een pagina verwijderen uit mijn website

Wanneer je website groeit en verandert, wil je mogelijk enkele van je pagina's verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het venster Pagina's rechtsboven.
    Klik op pagina's
  4. Scrol naar de pagina die je wilt verwijderen, klik op de knop met drie stippen helemaal rechts en klik op Pagina verwijderen.
    Klik op Pagina verwijderen
  5. Klik op Verwijderen in het venster dat wordt weergegeven.
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent dus op Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
  7. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Meer info