Een post uit mijn blog verwijderen

Omdat blogs snel gepubliceerd worden, is het niet verrassend dat je af en toe posts moet doorspitten. Gelukkig kun je posts snel verwijderen en wordt de volgorde van je resterende posts niet gewijzigd.

Opmerking: Deze actie is niet hetzelfde als het verwijderen van je volledige blog, wat uitgelegd wordt in Een blog van mijn website verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op het venster Mijn blog.
    klik op blog
  4. Als je blog wordt weergegeven, scrol je naar de post die je wilt verwijderen, klik je op de knop met drie stippen naast de post en selecteer je Verwijderen.
    Selecteer Verwijderen in het menu
  5. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, klik je nogmaals op Verwijderen en de post wordt uit je blog verwijderd.
    Klik nogmaals op Verwijderen