Een royaltyvrije foto kiezen

Je kunt naast dat je eigen foto's aan je website kunt toevoegen, ook gebruikmaken van een opgenomen verzameling royaltyvrije foto's. Je aanvankelijke royaltyvrije foto's zijn gebaseerd op de categorie die je voor je website kiest, maar je kunt op woorden zoeken om meer opties te bekijken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op een willekeurige andere sectie dan Contact of voetteksten.
    • Als je op de eerste sectie hebt geklikt, klik je op Omslagafbeelding in het deelvenster Koptekst.
    • Klik bij andere secties die foto‘s bevatten op de foto‘s die je wilt vervangen.
  4. Klik op Royaltyvrije afbeeldingen in het deelvenster Afbeelding bewerken.
    Klik op Royaltyvrije afbeeldingen
  5. Scrol door het fotoraster en zoek naar de gewenste foto. Klik vervolgens op deze foto. De foto vervangt daarna automatisch de eerder geselecteerde foto. Of voer een zoekwoord in het veld Zoeken in royaltyvrije afbeeldingen in om andere foto's te bekijken, en klik op eentje in het raster om te selecteren.
    Zoekterm invoeren om royaltyvrije afbeeldingen te vinden

Opmerking: Als er nog steeds meer royaltyvrije afbeeldingen beschikbaar zijn voor je gekozen categorie, scrol je gewoon door het raster om de gewenste afbeelding te vinden.

6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  7. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).