Een sectie toevoegen

Er zijn standaard vier secties geïnstalleerd voor een website: Koptekst, Over ons, Contact en Voettekst (plus Afmelden voor het abonnement Webwinkel/eCommerce). Je kunt ook nieuwe secties toevoegen, deze een naam geven of wijzigen en je kunt de boilerplatetekst verwijderen en foto's verwijderen of vervangen.

Opmerking: Je kunt per pagina maximaal 20 secties toevoegen. Als je meer secties nodig hebt, kun je meer pagina's toevoegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Scrol in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
     Klik op de plusknop

Opmerking: Het is niet mogelijk om een andere koptekst of voettekst toe te voegen. Maar je kunt meer dan één Menu/Prijslijst, Bestanden of Sociale media secties toevoegen.

4. Klik op een van de secties in het deelvenster Sectie toevoegen.
    klik op Sectie toevoegen
  5. Klik op de lay-out die je wilt gebruiken.
    klik op lay-out
  6. Als de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op de nieuwe sectie om de opties aan te passen en begin je met de titel.
    Sectie aanpassen

Opmerking: Als je van gedachten verandert over het toevoegen van een sectie, kun je Een sectie verwijderen door op de laatste optie te klikken in het menu met drie stippen van die sectie.
    Klik in het menu op Sectie verwijderen

7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  8. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).