Een sectie verwijderen

Op de koptekst en voettekst van je website na, kun je secties verwijderen wanneer je behoeften wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op Pagina's in het deelvenster Mijn site.
    /Klik op pagina's
  4. Vind de pagina met de sectie die je wilt verwijderen.
  5. Vind vervolgens de sectie die je wilt verwijderen, klik op de drie stippen rechts van de sectienaam en selecteer Sectie verwijderen.
    Klik op sectie, kies Sectie verwijderen
  6. Opmerking: Je kunt de Koptekst of Voettekst niet verwijderen.

7. Zodra het bericht Selectie verwijderen wordt weergegeven, klik je op Verwijderen en de sectie wordt verwijderd.
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
  9. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).