Een sectie verwijderen

Op de koptekst en voettekst van je website na, kun je secties verwijderen wanneer je behoeften wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken. (De locatie en weergave van de knop, kan iets afwijken, afhankelijk van je apparaat.)
    Klik op Bewerken
  3. Klik op de sectie die je wilt verwijderen, dan zal rechts het deelvenster met instellingen verschijnen.

Je kunt de Koptekst of Voettekst niet verwijderen.

4. Klik aan de onderkant van het rechterdeelvenster op de knop Sectie verwijderen.
    Klik op Sectie verwijderen
  5. Zodra het bericht Sectie verwijderen verschijnt, klik je op Sectie verwijderen om de sectie te verwijderen.
  6. Wanneer je klaar bent, klik je op Voorbeeld weergeven en vervolgens op Publiceren.