Een server maken

Je kunt in je Cloudservers-account meerdere servers maken. Elk van deze servers heeft een eigen configuratie die onafhankelijk is van je andere servers.

1. Klik in Cloudservers op Server maken.
  2. Vul de volgende secties in en klik vervolgens op Voltooien:
    Optie Beschrijving
    Een grootte kiezen Selecteer het formaat server dat je wilt gebruiken. Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe de facturering van verschillende formaten werkt: Hoe word ik gefactureerd?
    Een image kiezen Selecteer of je een van onze vooraf gebouwde basisinstallatiekopieën, of momentopnamen of back-ups vanuit je account wilt gebruiken.
    Beveiligingsinfo Voer een gebruikersnaam in voor de server.

Als je verbinding wilt maken met een SSH-sleutelpaar, moet je een sleutel maken (Windows / Mac OS X), op In plaats daarvan verbinden via SSH klikken en vervolgens de gewenste sleutel selecteren.

Als dat niet het geval is, voer je een wachtwoord in.
    Dynamische IP-adressen Selecteer dynamische IP-adressen die je aan deze server wilt koppelen. Zie het volgende artikel voor meer informatie:
    Andere opties Selecteer of je Geautomatiseerde back-ups of Opstartscript toevoegen wilt gebruiken.