Een snelstartgids voor Microsoft 365 van GoDaddy

Welkom bij Microsoft 365! Je hebt nu professionele e -mail met je domeinnaam, plus tools om de samenwerking en productiviteit te vergroten. Met Microsoft 365 zijn je e -mail en bestanden verbonden op al je apparaten, zodat je meer gedaan krijgt, waar je ook bent met je bedrijf. Laten we beginnen!

Tour e & Office

Hier zijn enkele dingen die je kunt doen met Microsoft 365 van GoDaddy.

Probeer het eens!

Nu je weet wat je kunt doen in E & Office Dashboard, lees verder voor stappen om je e -mailaccount te gebruiken.

Meld je aan bij e -mail

Outlook op het web is de snelste manier om je e -mail te controleren.

1. Ga naar Outlook op het web .
  2. Meld je aan met je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord.
    Aanmeldingspagina

Office downloaden en installeren

Met Business Premium -abonnementen en hoger kun je Office -apps installeren op maximaal 5 apparaten. Meer informatie over het downloaden van Office -apps .

1. Meld je aan bij de e & Office -dashboard .
  2. Selecteer Office downloaden en meld je aan met je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord.
  3. Selecteer Office installeren en volg de gegeven stappen.
    Aanmeldingspagina

Stel e -mail in op je apparaten

Bekijk onze instructies om e -mail in te stellen op je mobiele apparaat of desktop.

We raden de Outlook -app aan. Download op mobiele apparaten Outlook via de App Store voor iOS of de Google Play Store voor Android.

Opmerking: als je oude e -mailberichten naar je nieuwe account wilt verplaatsen, exporteer je je e -mail en importeer je deze als PST -bestand in Outlook .

Deel bestanden en documenten

Maak en deel documenten met Office online. Met Business Premium -abonnementen en hoger kun je ook bestanden maken en delen met OneDrive of SharePoint .

1. Meld je aan bij Microsoft 365 met je e -mailadres en wachtwoord.
  2. Open of maak een document.
  3. Selecteer in de rechterbovenhoek Delen .
    Deelknop op Word
  4. Voer een naam of e -mailadres in en selecteer Verzenden .

Je kunt ook bestanden delen vanuit Office -desktopapps door naar Bestand > Delen .

Maak een nieuwe gebruiker aan

Naarmate je team groeit, moet je mogelijk een ander gebruikersaccount maken .

1. Meld je aan bij de e & Office -dashboard .
  2. Selecteer Meer e -mail kopen. Mogelijk moet je je domein kiezen als je er meerdere hebt.
  3. Voer bij Nieuw e -mailaccount maken de accountinformatie in.
  4. Selecteer Maken .

Opmerking: Je account bevat verschillende gratis e -mailadresopties als je geen persoonlijk postvak hoeft in te stellen (zoals voor een werknemer). Deze adressen, zoals aliassen en distributiegroepen, kunnen teamwerk verbeteren en een klein bedrijf groter doen lijken.