Een SSL-certificaat aanvragen

Nadat je een SSL-certificaat hebt gekocht, moet je dit aanvragen voor de domeinnaam (of 'algemene naam') van de website die je wilt gebruiken.

Voordat je begint

Voordat je je certificaat aanvraagt, raden we je aan de volgende informatie te bekijken:

Je tegoed activeren:

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast het SSL-certificaattegoed dat je wilt gebruiken op Instellen.
  4. Als je meerdere tegoeden hebt, selecteer je het tegoed dat je wilt gebruiken en vervolgens klik je op Instellen.
  5. Vernieuwen de pagina; normaal gesproken wordt je nieuwe certificaat weergegeven. Als dat niet het geval is, blijf je de pagina vernieuwen, totdat dit wel het geval is.

Je certificaat aanvragen

1. Klik naast je nieuwe certificaat op Beheren.
  2. Selecteer een van de volgende opties, afhankelijk van de locatie waarop je certificaat wordt gehost:
    Waar wordt het gehost? Wat te doen
    GoDaddy Hosting of Websitebouwer Selecteer de in je account gehoste domein die je wilt gebruiken.
    Op een andere locatie
    Selecteer Een CSR opgeven en voer vervolgens de CSR van je server in. Als je hulp nodig hebt, raadpleeg je: Een SSL-certificaat aanvragen

OPMERKING: Als je een UCC-certificaat aanvraagt, moet je CSR de SAN's bevatten die je wilt gebruiken.
  3. Alleen UCC-certificaten — Voer andere onderwerpnamen in die je wilt gebruiken en klik vervolgens op Toevoegen.
  4. Doe afhankelijk van je uitgiftetype het volgende:
    Uitgiftetype Selecteren...
    Standaard Klik op Certificaat aanvragen.
    Deluxe, uitgebreide validatie (EV) Klik op Volgende en vul vervolgens de informatie in op de volgende pagina. Wij gebruiken deze informatie om te controleren of je de controle hebt over de algemene naam waarvoor je het certificaat hebt aangevraagd, zodat het overeenkomt met alle documentatie die we van je krijgen.

Klik op Voltooid.