SSL-certificaten Help

Een SSL-certificaat aanvragen

Een SSL-certificaat aanvragen door contact op te nemen met een GoDaddy-specialist.

Nadat je een SSL-certificaat hebt gekocht, en het SSL-tegoed hebt geactiveerd moet je dit aanvragen voor de domeinnaam (of 'algemene naam') van de website die je wilt beveiligen met de SSL.

Klik op de afbeelding die overeenkomt met het type SSL-certificaat dat je hebt aangevraagd:

(Niet wat jij ziet?)

De manier waarop je het certificaat aanvraagt, is afhankelijk van je situatie:

Situatie Volg deze stappen
Mijn website is het primaire domain voor een GoDaddy-hostingaccount. Gebruik de SSL-wizard om je certificaat aan te vragen voor automatische installatie.
Mijn website is een secundair domein dat wordt gehost via een GoDaddy-hostingaccount of dat wordt gehost door een ander bedrijf en ik heb geen certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) gegenereerd. Gebruik de SSL-wizard om een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en een persoonlijke sleutel te maken die je kunt downloaden voor later gebruik, en vraag je certificaat aan met deze bestanden.
Ik heb een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en hoef alleen mijn SSL-certificaat aan te vragen (gevorderde gebruikers). Een certificaat aanvragen met een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) die al is gemaakt.

Opmerking: Als je website is gemaakt met Beheerde WordPress, Websites + Marketing of Websites + Marketing Webwinkel, wordt je certificaat automatisch voor je geïnstalleerd wanneer je website wordt gemaakt en kun je deze instructies negeren.

De SSL-wizard gebruiken om je certificaat aan te vragen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op de pagina Certificaat instellen op Een domein kiezen.
  3. Begin met het typen van je domeinnaam. Als je domeinnaam het hoofddomein voor een hostingaccount bij GoDaddy is, wordt dit weergegeven onder een lijst met de naam Webhosting. Klik op de domeinnaam en vervolgens op Doorgaan.
    Een domein kiezen
  4. Dat is alles! Je volgende stap is, bewijzen dat je de domeinnaam beheert.

Gebruik de SSL-wizard om een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en een persoonlijke sleutel te maken en vraag vervolgens je certificaat aan

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op de pagina Certificaat instellen op Een domein kiezen, typ je domeinnaam en klik op Doorgaan.
  3. Je certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en persoonlijke sleutel verschijnen onder je domeinnaam. Klik op Bestand opslaan onder beide secties om zowel je certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) als je persoonlijke sleutel te downloaden.
    Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en persoonlijke sleutel opslaan
  4. Dat is alles! Je volgende stap is, bewijzen dat je de domeinnaam beheert.

Je certificaat aanvragen met een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) die al is gemaakt

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op de pagina Certificaat instellen op Een CSR invoeren.
  3. Plak je gehele certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) in het vak en klik op Doorgaan.
    Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en persoonlijke sleutel opslaan
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer een van de volgende opties, afhankelijk van de locatie waarop je certificaat wordt gehost:
    Waar wordt het gehost? Wat te doen
    GoDaddy site builder of hosting op de primaire domeinnaam Selecteer de in je account gehoste domein die je wilt gebruiken.
    Elders - inclusief secundaire domeinen en subdomeinen op je GoDaddy-hosting Selecteer Een CSR opgeven en voer vervolgens de CSR van je server in.
  3. Alleen UCC-certificaten — Voer andere onderwerpnamen in die je wilt gebruiken als je deze niet hebt opgegeven in je CSR en klik vervolgens op Toevoegen.
  4. Klik op Volgende en vul vervolgens de informatie in op de volgende pagina.
  5. Klik op Voltooid.