SSL-certificaten Help

Een SSL-certificaat aanvragen (Deluxe certificaten of certificaten met uitgebreide validatie)

Nadat je een SSL-certificaat hebt gekocht, en het SSL-tegoed hebt geactiveerd moet je dit aanvragen voor de domeinnaam (of 'algemene naam') van de website die je wilt beveiligen met de SSL.

Je certificaat aanvragen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb (je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer een van de volgende opties, afhankelijk van de locatie waarop je certificaat wordt gehost:
    Waar wordt het gehost? Wat te doen
    GoDaddy site builder of hosting op de primaire domeinnaam Selecteer de in je account gehoste domein die je wilt gebruiken.
    Elders - inclusief secundaire domeinen en subdomeinen op je GoDaddy-hosting Selecteer Een CSR opgeven en voer vervolgens de CSR van je server in.
  3. Alleen UCC-certificaten — Voer andere onderwerpnamen in die je wilt gebruiken als je deze niet hebt opgegeven in je CSR en klik vervolgens op Toevoegen.
  4. Klik op Volgende en vul vervolgens de informatie in op de volgende pagina.
  5. Klik op Voltooid.

Volgende stap

Voor deze certificaten is aanvullende verificatie vereist in de volgende stap. Ga door met het artikel dat overeenkomt met je type certificaat: