SSL-certificaten Help

Een SSL-certificaat downloaden

Als je je SSL-certificaat op je eigen server installeert, kun je, nadat we je SSL-certificaataanvraag hebben goedgekeurd, je primaire en tussenliggende certificaat downloaden vanuit de SSL-toepassing.

Je hoeft deze instructies niet te volgen als je website via ons wordt gehost (bijvoorbeeld via gedeelde GoDaddy-hosting, via een online winkel of via Webbouwer). In dat geval regelen wij de SSL-installatie voor je:

OPMERKING: Als je je SSL-certificaat verplaatst naar een nieuwe server, als je server is vastgelopen, als je je privésleutel bent kwijtgeraakt of als je een foutbericht ontvangt, waarin wordt vermeld dat de privésleutel niet juist is, is het niet mogelijk om je certificaat opnieuw te installeren. In dat geval moet je je certificaat van een nieuwe sleutel voorzien (meer informatie).

Je SSL-certificaat downloaden

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast het certificaat dat je wilt gebruiken op Starten.
  4. Klik op Downloaden.
  5. Selecteer het servertype en klik vervolgens op ZIP-bestand downloaden.

Nadat je het bestand hebt gedownload, moet je dit op je server installeren. We hebben hier installatie-instructies opgenomen voor de meest populaire servers.