SSL-certificaten Help

NGINX: Een certificaat installeren

Nadat je certificaataanvraag is goedgekeurd, kun je je SSL-certificaat en tussenliggende certificaten bij onze SSL-toepassing downloaden. Zie Je SSL-certificaat downloaden voor meer informatie. Deze bestanden moeten worden geïnstalleerd op je webserver.

Je kunt de bundel tussenliggende certificaten ook downloaden vanuit de bibliotheek.

Installeren van SSL en tussentijdse certificaten

1. Kopieer je SSL-certificaatbestand en het certificaatbundelbestand naar je Nginx-server.
  2. Je hebt als het goed is al een sleutelbestand op de server sinds je je certificaataanvraag hebt gegenereerd.
  3. Bewerk je Nginx-configuratie zodanig dat naar deze bestanden wordt verwezen. Het precieze configuratiebestand dat je bewerkt, hangt af van je versie van Nginx, je besturingssysteem, of de methode die werd gebruikt om Nginx te installeren.

Uw SSL-certificaat is geïnstalleerd. Als u problemen hebt, raadpleeg dan Test de configuratie van je SSL voor het diagnosticeren van problemen.

Voor meer informatie over hoe je je Nginx-server configureert, verwijzen we naar http://nginx.org/en/docs/http/configuring_https_servers.html#chains.