SSL-certificaten Help

Een txt-record creëren voor SSL-validatie.

Om domeinnaamcontrole voor uw SSL te valideren, kunt u een txt-record (tekst) gebruiken. Txt-records maken deel uit van de DNS van uw domeinnaam en hebben geen invloed op uw website. Ze geven alleen informatie weer die door een DNS-lookup kan worden gelezen. Voor meer informatie, zie Wat is DNS?.

Zorg voordat u begint dat u over de verificatie txt-waarde beschikt die u na uw SSL-aanvraag hebt ontvangen.

OPMERKING: U moet voor deze stappen gebruikmaken van onze nameservers. Als u een andere set nameservers gebruikt, neem dan contact op met de beheerder van die nameservers voor meer informatie over het toevoegen van een txt-record. Sommige providers van nameservers ondersteunen geen txt-records.

Een txt-record toevoegen voor het controleren van uw domeinnaam

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik naast Domeinen op Start.
  3. Klik op de domeinnaam die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens het tabblad DNS-zonebestand.
  4. Klik op Record toevoegen.
  5. Kies in de lijst Recordtypen txt (tekst).
  6. Vul de volgende velden in:
    • Txt-naam (host) — Typ DZC.
    • Txt-waarde — Voer de volledige txt-waarde in die je na je SSL-aanvraag hebt ontvangen.
  7. Klik op Save (Opslaan) en klik op Save Changes (Wijzigingen opslaan).