Websites + Marketing Help

Een video toevoegen aan de koptekst van mijn website

Met een video in je websitekoptekst kun je je site visueel aantrekkelijker maken of je producten en services laten zien. De standaard voor mobiele gebruikers is om een statische afbeelding te laten zien, zodat uw site sneller wordt geladen. Video’s in je koptekst worden afgespeeld zonder geluid. Als je geluid wilt inschakelen, voeg je de video toe aan een sectie in je site.

Opmerking: Niet bij alle thema's zijn video toegestaan. Als je de uitstraling van je koptekst wilt wijzigen, kun je je thema wijzigen.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor Je eigen website bouwen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je website-editor te openen.
  4. Selecteer je koptekst (de eerste sectie van je startpagina) en selecteer vervolgens de pijl naast je omslagmedia.
    Schermafbeelding van de pijl naast de omslagmedia-afbeelding.
  5. Selecteer Video.
  6. Selecteer Video wijzigen.
  7. Upload of selecteer je eigen video of een royaltyvrije video, of importeer een video via een URL. (Je kunt alleen Vimeo-links opnemen in de headervideo, maar je kunt in andere websitesecties een YouTube-videolink opnemen.)
  8. Kies of klanten die je websites op mobiele apparaten bekijken, alleen de miniatuur zien, zodat je pagina of de video sneller geladen wordt.
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen terwijl je bezig bent. Publiceer je site zodat iedereen je wijzigingen kan zien.