Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een virtuele map maken op je Windows -hostingaccount

Je kunt virtuele mappen op je hostingaccount maken die werken als aliassen voor mappen die zich ergens anders bevinden. In de URL coolexample.com/virtual_directory kan /virtual_directory bijvoorbeeld werken als een alias voor /temp/img/upload .

1. Aanmelden bij je Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik onderaan het gedeelte van de hosting dat je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  6. Klik op Virtuele mappen .
  7. Klik op Virtuele map maken .
  8. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .