Verwijder een domeinprofiel

Verwijder een domeinprofiel als je dit niet langer nodig hebt. Domeinen die momenteel aan het profiel zijn toegewezen, behouden de instellingen van dat profiel totdat je ze handmatig wijzigt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer het pictogram Profielen boven je domeinlijst, kies het profiel dat je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Profiel bewerken .
    selecteer profiel bewerken
  3. Selecteer Profiel verwijderen en selecteer vervolgens Ja, verwijderen om te bevestigen. Domeinen die momenteel aan het profiel zijn toegewezen, behouden de instellingen van dat profiel totdat je ze handmatig wijzigt.