Een voorbeeld van je website bekijken met behulp van hostbestanden

Soms moet je een voorbeeld van je websitebestanden bekijken op je hostingaccount voordat je je domein naar je hostingaccount verwijst. Je kunt dit doen door vermeldingen toe te voegen aan het hosts -bestand op je lokale computer. Houd er rekening mee dat we het wijzigen van je systeembestanden niet ondersteunen, je doet dit op eigen risico.

Vereist: Je hebt een teksteditor van derden nodig, zoals Notepad ++ , om de nodige wijzigingen aan te brengen. Bewerk dit bestand niet rechtstreeks in een tekstverwerker zoals Microsoft Word.
  1. Begin met het vinden van de locatie van je hostbestand:
    Besturingssysteem Locatie hostbestand
    Windows (10, 8, 7, XP, etc.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Voeg nu een vermelding toe aan je hostbestand voor je domein en hostingaccount met de volgende indeling:

[het IP -adres van je hostingaccount] [je domeinnaam] [je domeinnaam met www]

Bijvoorbeeld:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com
  3. De wijzigingen aan je hostbestand opslaan en navigeer vervolgens naar je domeinnaam met de browser van je voorkeur. De websitebestanden op je hostingaccount worden geladen, waarmee je een voorbeeld van je website kunt bekijken.
Waarschuwing: Nadat je een voorbeeld van je website hebt bekeken en je domeinnaam naar je hostingaccount hebt verwezen, moet je de invoer uit je hosts -bestand verwijderen . Als je het item in de toekomst niet verwijdert en abonnementen of servers wijzigt, kun je je site niet bekijken.

Meer informatie

Als je niet weet wat het IP-adres van je hostingaccount is, maar je weet welk type hosting je hebt kun je je IP-adres achterhalen met de onderstaande links: