Een wachtwoord van Microsoft 365 wijzigen

Beheer je wachtwoord voor Microsoft 365 via het dashboard voor e-mail en Office. Als je de eigenaar of beheerder bent van het GoDaddy-account, kun je ook de wachtwoorden van gebruikers wijzigen, bijvoorbeeld door het wachtwoord van een medewerker opnieuw in te stellen.

Accounteigenaar of -beheerder

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord). Als je het wachtwoord voor je GoDaddy-account niet meer weet, kun je het gemakkelijk opnieuw instellen.
  2. In de sectie Gebruikers selecteer je Beheren naast het e-mailadres.
  3. In het gedeelte Beheren selecteer je Wachtwoord.
  4. Voer een Nieuw wachtwoord in en voer het opnieuw in bij Wachtwoord bevestigen (of genereer een tijdelijk wachtwoord).
  5. Selecteer Opslaan. Het kan tot 30 minuten duren om een wachtwoord te wijzigen.

E-mailgebruiker

1. Meld je aan bij je dashboard voor e-mail en Office (gebruik je e-mailadres en wachtwoord). Ben je het wachtwoord voor je e-mail vergeten, stel het dan opnieuw in via de aanmeldpagina van Microsoft 365.
  2. In het gedeelte Beheren selecteer je Wachtwoord.
  3. Voer je huidige wachtwoord en een nieuw wachtwoord in. Voer het nieuwe wachtwoord dan opnieuw in Wachtwoord bevestigen in.
  4. Selecteer Opslaan. Het kan tot 30 minuten duren om een wachtwoord te wijzigen.