Een website herstellen vanaf een cPanel -back -upbestand in Linux -hosting

Je kunt een gehackte of beschadigde website herstellen vanaf een back -upbestand. Hoe je het herstel voltooit, hangt af van hoe je de back -up hebt gemaakt:

Ik gebruikte ... Je website herstellen ...
Een handmatige back -up die ik heb gemaakt in cPanel Volg de stappen in dit artikel
Site back -up ZieMijn website herstellen met Site Backup
Een lokale back -up (ik heb het back -upbestand op mijn computer) Zie Je bestanden uploaden via FTP

Opmerking: geen back -upbestand? Neem contact op met een GoDaddy -gids voor hulp.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Bestanden op Back -up maken .
  5. Klik in het gebied Een back -up van een basismap herstellen op Bladeren en selecteer vervolgens het back -upbestand (de bestandsnaam eindigt op tar.gz ) op je lokale computer.
  6. Klik op Uploaden . cPanel begint met het herstellen en wanneer dit is voltooid, zie je een (lange) lijst met alle bestanden die zijn hersteld.