Schakel DNSSEC in in mijn Premium DNS -account

Domain Name Security Extensions (DNSSEC) voegt een extra beveiligingslaag toe aan je domeinen door digitale handtekeningrecords (DS) aan hun DNS -informatie toe te voegen. Nadat je een upgrade naar Premium DNS hebt uitgevoerd, kun je DNSSEC inschakelen in je account. Als je DNSSEC in eigen beheer gebruikt , kun je handmatig een DS-record aan je account toevoegen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer DNSSEC onder Geavanceerde functies .
  5. Selecteer onder Ingeschakeld AAN . Je kunt niet zowel DNSSEC als secundaire DNS gebruiken met dezelfde domeinnaam.
  6. Voer je e -mailadres in het veld Wijzigingen e -mailtoets naar: in.
  7. Klik op Toepassen om je wijzigingen op te slaan.

We behandelen al je DNSSEC -instellingen voor je zodra deze is ingeschakeld, dus je hoeft verder niets te doen.