Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel Google Analytics in in mijn Pro Reseller -account

Gebruik Google Analytics om de bezoekers van je webwinkel en hun interacties bij te houden. Analytics -tracking is gratis met je Pro Reseller -account en biedt een beter begrip van je klanten, zodat je bijvoorbeeld aantrekkelijkere marketingcampagnes kunt maken.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Webwinkel en selecteer Volgen .
  3. Voer je Google Analytics -ID in . Je ID is het Google®-trackingnummer, vergelijkbaar met UA-000000000-1 of G -XXXXXXXXXX
  4. Klik op Opslaan . Je hebt een Success melding wordt bevestigd dat het bijhouden van uw storefront werd toegevoegd zien.

Verwante stap

Meer informatie

• Google Analytics is alleen beschikbaar voor Pro Reseller -accounts, niet voor Basic Reseller -accounts. Ga voor meer informatie naar onze pagina Resellerabonnementen.