Schakel moderne verificatie in voor Microsoft Office 2013 op Windows -apparaten

Je kunt geen verbinding meer maken met postvakken in Outlook 2013 op Windows -apparaten die gebruikmaken van basisverificatie, een verouderde industriestandaard die in 2023 is verouderd. Het gebruik van basisverificatie maakt het eenvoudiger voor aanvallers om gebruikersreferenties vast te leggen, waardoor het risico toeneemt dat die gestolen inloggegevens worden gebruikt voor andere gebruikers. eindpunten of services.

Wat moet ik doen?

Aangezien je basisverificatie voor Outlook 2013 niet meer kunt gebruiken, kun je in plaats daarvan een van de volgende dingen doen:

• Moderne verificatie inschakelen voor Office 2013 : Moderne verificatie, of OAuth2.0, is veiliger en ondersteunt meervoudige verificatie, of MFA, met moderne methoden zoals eenmalige sms-berichten en verificatie-apps. Configureer specifieke registersleutels om moderne verificatie in te schakelen voor Office 2013.
    Opmerking: Our GoDaddy -gidsen Het kan je niet helpen bij het aanbrengen van registerwijzigingen. Zie onze supportverklaring .
  • Upgrade naar Business Professional : Het wordt geleverd met de nieuwste versie van Office -software, dus moderne verificatie is standaard ingeschakeld. Vergelijk e -mailabonnementen .
  • Outlook op het web gebruiken : de toegang wordt niet beïnvloed. Meld je aan bij Outlook op het web .