Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel root- of admin -toegang tot mijn Gen 4 -server in

Hier leest u hoe u roottoegang (sudo of vervangende/supergebruiker) tot uw beheerde of volledig beheerde Generation 4 VPS of Dedicated Server kunt inschakelen. Mogelijk hebt u dit soort toegang nodig om toepassingen te installeren of om wijzigingen op hoog niveau aan te brengen in uw serverconfiguratie.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. In het account dashboard, aan de bovenkant van de pagina selecteer Instellingen.
    selecteer instellingen
  4. Klik in het gedeelte Toegang naast Beheerderstoegang op Beheren .
  5. Selecteer Beheertoegang inschakelen (sudo-toegang tot rootaccount) en klik op Opslaan. In de sectie Instellingen is Beheerderstoegang nu ingeschakeld.