Beheerde WordPress Help

SSH inschakelen

Je kunt SSH inschakelen in je beheerde WordPress-account. SSH is een veilige methode om verbinding te maken met je hostingaccount voor het uploaden van bestanden, verplaatsen van bestanden en uitvoeren van opdrachten met de Linux-opdrachtregel.

Opmerking: SSH-toegang is alleen beschikbaar voor Deluxe-, Ultimate-, Developer- en Pro-abonnementen voor beheerde WordPress. SSH-toegang is niet beschikbaar voor beheerde WordPress Basic-abonnementen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op de pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress-websites op Alles beheren.
  3. Klik in de lijst WordPress-websites op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
  4. Voor Deluxe-, Ultimate- of Developer -abonnementen: Klik in het gedeelte Instellingen op de SSH -schakelaar zodat er Ingeschakeld staat . Je bent klaar!

Voor Pro-abonnementen (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada) klik je in het gedeelte Instellingen, naast SFTP/SSH-toegang op Beheren en ga je door met de volgende stap.

5. Klik op de schakelaar SFTP/SSH-toegang om deze op Aan te zetten.
  6. Voer een nieuw wachtwoord in en klik vervolgens op Instelling voltooien . Als we klaar zijn, noteer je je hostnaam , gebruikersnaam en wachtwoord . Je gebruikt deze gegevens om je aan te melden bij andere toepassingen (zoals FileZilla of phpMyAdmin) voor andere taken.