Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

SSI -scripting inschakelen voor mijn Windows -hostingaccount

Plesk biedt systeemeigen ondersteuning voor Server Side include -scripting voor SHTML-, HTML- en HTM -bestanden.

SSI -ondersteuning inschakelen voor HTML- en HTM -bestanden

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik naast het domein dat je wilt gebruiken op Hostinginstellingen .
  5. Selecteer in de sectie Webscripting en statistieken zowel SSI -ondersteuning als (gebruik SSI voor *.htm, *.html -bestanden) .
  6. Klik op OK.

Als SSI -scripting nog steeds niet werkt, moet je mogelijk de volgende handler toevoegen aan de sectie system.webServer van je Web.config -bestand:

handlers > add name = "SSINC-html" path = "*. html" verb = "*" modules = "ServerSideIncludeModule" resourceType = "Bestand" vereisenAccess = "Script" / > /handlers >