Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

eNom: Wijzig je MX -records

Als je domein is geregistreerd bij eNom, moet je je MX -records daar bijwerken.

1. Meld je aan bij je eNom -account .
  2. Klik op Domeinen en selecteer Mijn domeinen .
  3. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik je op de domeinnaam die je wilt bewerken.
  4. Selecteer in het menu Domein beheren de optie E -mailinstellingen .
  5. Wijzig de Serviceselectie naar Gebruiker (MX) .
  6. Voer de informatie van je Workspace -account in .
  7. Klik op Opslaan.

Je kunt contact opnemen met de klantondersteuning van eNom via 1 (425) 274-4500 als je meer hulp nodig hebt.

Volgende stap

• Het kan 48 uur duren voordat wijzigingen in MX -records zijn doorgevoerd. Geef het de tijd en probeer vervolgens om jezelf een e -mail te sturen om te controleren of je oplossing werkt.