Fout: Er kan geen versleutelde verbinding met de server tot stand worden gebracht

Als je problemen ondervindt bij het openen van Outlook en je een Microsoft 365 -account gebruikt, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Er kan geen versleutelde verbinding met de server tot stand worden gebracht.

Je probleem is mogelijk onjuist geformatteerde aanmeldingsgegevens. Probeer de Windows Credential Manager te wissen .