Verifieer het domeineigendom in een ander GoDaddy -account

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen met een domein in een ander GoDaddy -account, moet je je DNS -instellingen twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren, en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

Je vindt de waarde van je TXT -record in je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord). Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

1. Meld je aan bij de domeinportfolio van je andere GoDaddy -account.
  2. Selecteer je domeinnaam.
  3. Schuif omlaag naar de sectie Aanvullende instellingen en selecteer vervolgens DNS beheren .
  4. Selecteer onder DNS -records de optie Toevoegen .
  5. Selecteer TXT als het Type .
  6. Voer de gegevens van je e -mail in & Office -dashboard.
  7. Selecteer Record toevoegen .

Om je TXT -record te verifiëren, meld je je aan bij je account en selecteer je Ik heb mijn TXT -record ingesteld. Controleer alsjeblieft! . Wanneer het eigendom van je domein is geverifieerd, zie je de rest van je Microsoft 365 -installatie -instructies. Volg de stappen en stel je Microsoft 365 -mailbestemming in voor je domein .