.es Domeinnaamcontactpersoon bijwerken Stap 2

Het proces voor het bijwerken van contactpersonen van registranten en beheerders is uniek voor .es -domeinnamen. Gebruik de onderstaande informatie om de contactgegevens van je .es -registrant te wijzigen.

Opmerking: Voordat je je .es -contactgegevens kunt bijwerken, moet je contact opnemen met de klantondersteuning en de registrant- en admin -identificatiecodes aanvragen.

Contactgegevens van de .es -domeinnaamregistrant bijwerken

1. Nadat je de registrant- en admin -identificatiecodes in de registrantupdate -e -mail van ons hebt ontvangen, meld je je aan bij Red.ES en vul je de volgende velden in:
    • Identificator — Voer de admin -id in.
    • Contraseña — Voer het wachtwoord in dat je hebt ontvangen van het .es -register in een e -mail van plandedominios@red.es.
    • Opmerking: je domeinnaam staat in de onderwerpregel van de e -mail.

2. Klik op Autentificarse .
  3. Selecteer Solicitud Transmision de dominio en vul vervolgens de volgende velden in:
    • Nombre de Dominio — Voer de domeinnaam in kleine letters in.
    • Titular Nuevo Identificador — Voer de nieuwe registrant -ID in.
    • PCA Nuevo Identificador Voer de huidige admin -id in.
  4. Klik op Doorgaan .
  5. Naast tramitación si Dinie Certificado ... klik Continuar.
  6. Selecteer in het pop -upvenster Bladeren , zoek de foto -ID of paspoortkopie van de huidige domeinnaambeheerder en klik vervolgens op Vragen over Finalizar . Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven.

Opmerking: Je moet een .JPG -kopie uploaden van de foto -ID van de huidige beheerder die overeenkomt met het ID -nummer dat je ons hebt opgegeven in het updateverzoek. Als je een rijbewijs indient, moeten de staat, de provincie en het land overeenkomen met de adresgegevens van de beheerder.

Er wordt een e -mailbevestiging en goedkeuring verzonden naar het e -mailadres van de beheerder van de domeinnaam.

7. Wanneer je de goedkeuringsmail ontvangt, klik je op Bevestigen of Accepteren . Het venster Domeinoverdracht accepteren wordt weergegeven.
  8. Selecteer Ja om het verzendingsproces voor het domein te accepteren en klik vervolgens op Doorgaan . Het venster Acceptatie voorwaarden van de nieuwe registrant wordt weergegeven.
  9. Selecteer in het gedeelte Geaccrediteerde registerhouder de optie Geaccrediteerde registerhouder , kies SLEUTELSYSTEMEN in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op Volgende .
  10. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op Tramitacion si DNIe Certificado ...
  11. Selecteer Bladeren in het pop -upvenster, zoek de foto -ID of kopie van het paspoort van de huidige domeinnaamregistrant en klik vervolgens op Vragen over Finalizar . Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven.

Opmerking: Je moet een .JPG -kopie uploaden van de foto -ID van de huidige beheerder die overeenkomt met het ID -nummer dat je ons hebt opgegeven in het updateverzoek.

Er wordt een bevestigingsmail verzonden naar het e -mailadres van de beheerder van de domeinnaam.

12. Wanneer de beheerder de bevestigingsmail ontvangt, moet hij / zij reageren op de oorspronkelijke e -mail met de registrantupdate die hij van ons heeft ontvangen, zodat we het proces in ons systeem kunnen afronden.

Opmerking: je domeinnaam staat in de onderwerpregel van de e -mail.